Blog Quanta - Web Hosting & Design

Portofoliu web design

Va oferim de acum un nou portofoliu de web design unde va prezentam cateva dintre website-urile pe care le consideram sugestive, prilejuit de recenta imagine a www.quanta-group.ro. Site-urile web va ofera sansa unei prezente permanente si unei lizibilitati crescute pe internet, identitate personala sau organizationala, un plus de credibilitate pentru cei pe care ii target-ati, o noua zona de promovare, putand deveni chiar inceputul unei afaceri online. Incercam sa avem preturi bune, imagine placuta, functionalitate avansata, sa va consiliem corect gratuit in promovarea dvs. si per ansamblu sa va ajutam in realizarea acestuia si a dorintelor pe care le aveti. Direct sau si prin parteneri credem ca putem oferi o paleta completa de realizare a oricarui tip de website si a bazei tehnice aferente, dublate de un management usor al continutului.
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.