Blog Quanta - Web Hosting & Design

Server-e DNS noi

Anuntam sfarsitul de travaliu in configurarea retelei, upgradarea server-elor, modificarea numelui server-elor si migrarea domeniilor. De acum server-ele noastre DNS se numesc ns1.cloudy.ro respectiv ns2.cloudy.ro, acestea trebuind introduse la register-ul dvs daca aveti gazduire la noi. Nu au fost afectate serviciile decat efectiv la propagarea modificarilor pentru fiecare domeniu in parte. Toate datele de acces au ramas aceleasi, exceptand evident numele server-elor, atentie insa la acceptarea noilor certificate SSL in clientii de e-mail si panourile de control. De acum oferim preferential conectare pe porturi securizate pentru clientii de e-mail si fiecare domeniul transmite automat informatiile clientilor la setarea unui cont nou.
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.