Blog Quanta - Web Hosting & Design

Lansam pachetul de gazduire web Q-Brick

Inspirati de anul dificil pentru piata romaneasca IT si din dorinta de a-l celebra pe S. Kubrick (in 1 ianuarie 1968 se lansa "2001: A Space Odyssey") va oferim din acest an un nou pachet de hosting numit sugestiv Q-Brick. Acesta vine sa completeze zona entry-level a ofertei noastre si sa ofere o alternativa cu cost scazut. Este o oferta buna, greu de egalat, realista, dar mai ales onesta: nu oferim 1GB de spatiu la 2Euro, afirmand ca puteti seta in acest quota la gramada cu website-ul inca 1000 de conturi de e-mail... operatiile elementare spun altceva. Va punem la dispozitie nu mai putin de 6GB spatiu in total si aproape toate facilitatile pachetelor mai mari, inclusiv administrarea si pornirea gratuita. Pune bazele prezentei tale pe internet impreuna cu noi. Ah, am imbunatatit si oferta la celelalte pachete.
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.