Blog Quanta - Web Hosting & Design

Server nou, Linux nou, avantaje noi

i-Ware si Quanta va ofera un nou server clasa enterprise. Vechiul Athlon si-a facut datoria cu brio, insa timpul este recunoscut pentru lipsa lui de ingaduinta... Aveti acum cu cca 60% mai multa performanta hardware, stabilitate oferita de componente dedicate, ultimul CentOS Linux, redundanta prin RAID 1 si toate facilitatile Virtualmin PRO, acum pentru orice pachet de gazduire. Alte modificari majore software:

- PHP 5.2.x este de acum varianta standard pe care v-o oferim, in virtutea raspandirii largi pe care a obtinut-o printre dezvoltatori;
- pentru accesul online al e-mail-urilor nu mai folosim SquirrelMail, ci Usermin mult mai sigur si mai bogat; redirectionarea se face automat de pe vechiul link, acceptati insa certificatul;
- am renuntat la MailScanner pentru sanitizarea e-mail-urilor si acum folosim direct ClamAV si Spamassassin fara nici o portiune de cod intermediar.

Povestea Athlon-ului insa nu se opreste aici: va deveni un mic server de stocare NAS pentru redundanta, mai ales pentru o terta replicare a backup-urilor.

UPDATE 20-09-2014: Pentru curiosi, Athlonul inca functioneaza ;)
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.