Blog Quanta - Web Hosting & Design

Migrare website si un nou look

Dupa cum se poate remarca website-ul nostru vine cu un nou look si cu o mai buna optimizare in ceea ce priveste viteza de incarcare. Acestea au fost prilejuite de o migrare catre Joomla! 1.5 de la versiunile anterioare si in consecinta adoptarea unui nou template. Cel vechi era oricum cam prafuit... Ideea acestui upgrade este de a extinde functionalitatea website-ului in timp si a oferi un mai bun suport clientilor nostri si noi facilitati, cum ar fi integrarea cu alte produse de renume Open Source. Ar mai fi de mentionat ca incepand de luna aceasta Quanta implementeaza CMS-uri strict de la versiunea 1.5.7 in sus, problemele de securitate din Joomla! fiind depasite, iar proiectul devenind unul matur.
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.