Blog Quanta - Web Hosting & Design

Ne-am largit aria de activitate!

Quanta si-a largit de curand arealul tinta. Daca initial am atacat doar piata din Oradea si judetul Bihor, de acum vom activa si in judetele Arad, Hunedoara, Alba, Cluj, Salaj si Satu-Mare. Aceasta intrucat multe dintre firmele pe care le sprijinim sa obtina si mentina o certificare ISO necesita deplasari regulate in afara judetului. Valabil si pentru partea de web design si web hosting, insa cum internetul "it's bigger than life", aici este mult mai simplu :)
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.