Un email ca sa poata ajunge la o adresa de destinatie trebuie sa treaca prin foarte multe si diferite procese. De la bun inceput trebuie sa retinem ca nu intotdeauna este o problema de la dvs sau de la noi, ci mai degraba intotdeauna se intampla la destinatar. Cele mai des intalnite probleme apar datorita filtrelor anti-spam, fie rezidente pe serverul de e-mail destinatar, fie instalate local pentru clientul de e-mail. Daca ne gandim bine este si foarte normal sa fie asa: altfel destinatarul nu ar avea nici un control asupra a ce e-mail-uri doreste sa primeasca sau nu. In concluzie, daca nu primiti de la server-ul nostru un mesaj efectiv de eroare, si sa ne notificati daca tine de noi, atunci e-mail-ul a fost trimis. Luati legatura cu destinatar-ul: daca nu i-a intrat email-ul sa verfice si directoarele "SPAM" sau "Bulk" locul unde sfarsesc mail-urile pierdute si catalogate gresit, sa marcheze e-mail-ul si adresa dvs ca "not SPAM" si sa il mute in Inbox.

Filtrele anti-SPAM vor sti de acum sa nu mai procedeze la marcarea adresei dvs. Cele mai agresive sunt Yahoo si GMail (nici macar intre acesti doi giganti nu se pot trimite fara probleme e-mail-uri).

Legat de website-uri aici lucrurile sunt din nou foarte clare, de multe ori problema este la celalalt capat al firului: afisarea de catre browser a unui website (evident daca site-ul nu are probleme) depinde aproape complet de setarile locale si de browser-ul respectiv, cum interpreteaza informatiile primite de la server-ul web. Daca de exemplu vizitatorul nu are instalat setul de font-uri (sau a setat implicit altele) atunci browser-ul va folosi ce are la indemana (aici cea mai mare problema o ridica diacriticele romanesti); in concluzie totul poate arata altfel decat a fost realizat. Unele probleme sunt ridicate si de o rezolutie foarte mica. Nu mai vorbim de situatiile in care sunt blocate script-uri, imagini, pop-up-uri etc un browser direct sau prin extensii putand fi setat chiar foarte fin.

Multe dintre aceste aspecte sunt mitigate de felul in care este realizat site-ul: testarea pe mai multe browser-e trebuie sa fie lege, design-ul responsive (noi folosim bootstrap de la Twitter) rezolva problema rezolutiilor diferite, font-urile speciale pot fi importate dintr-o sursa externa etc. Noi pe cat posibil le realizam conform cu marele trend al momentului, ocolind "exotismele" si pentru browser-ele care sunt "pe val", adica ultimele variante de Firefox, Chrome, Internet Explorer si Opera, desi intre acestea sunt mari diferente.

Nu oferim suport pentru browser-e mai vechi de 3-5 ani, sa fim bine intelesi - daca cineva doreste sa ramana in urma cu aplicatiile/sistemul de operare si foloseste tehnologii pentru care nu mai exista suport si interes, iar uneori nu mai exista nici macar tehnologia, cand totul se rezolva cu un banal update, devine strict o problema personala.

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.



Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!



Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.



Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.