Blog Quanta - Web Hosting & Design

La website nou, pachete de hosting noi!

Ca intotdeauna cand ne refacem website-ul regandim si pachetele de gazduire. Prima parte este evidenta (this site) dar cel mai important de acum in oferta noastra aveti urmatoarele optiuni de hosting imbunatatite:

Q-Brick - un pachet de gazduire entry-level, accesibil, excelent pentru un blog, o galerie sau site-uri personale.
Q-Base - de uz general, cel mai popular pachet de servicii Quanta, balanta pret/facilitati fiind excelenta.
Q-Core - recomandat majoritatii companiilor medii si mari, gandit pentru afaceri care au ca loc de start web-ul. Foarte potrivit si institutiilor publice.
Q-Corp - VPS pentru power-useri si companii mari sau afaceri cu adevarat bazate pe puterea internetului. Daca este nevoie de ceva special sau pur si simplu de propriul server, asta trebuie sa alegeti.
Vom mai anunta si altele pentru VPS-uri. Pentru detaliile complete despre servicii accesati aceasta pagina.
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.