Blog Quanta - Web Hosting & Design

Traducere in limba romana pentru Simple Invoices

Va oferim de acum si traducerea in limba romana a cunoscutei aplicatii de facturare web Simple Invoices (Open Source cu licenta GPL fiind deci gratuita). Desi proiectul a stagnat cativa ani de zile, Simple Invoices a fost intotdeauna putin inaintea vremurilor ei, si pare asadar mai la zi decat multe altele. Evident exista si planuri de relansare a proiectului, forumul este insa inchis.
Realizata in php si MySQL aceasta face exact ce promite: o facturare rapida, eficienta, printr-un un concept de lucru ergonomic, design curat si care genereaza facturi aspectuoase in .pdf, .xls sau .doc. De asemenea include un inventar, facturari recurente, si trimiterea facturilor pe mail direct din aplicatie. Pentru noi nu are rival, asadar veti gasi de acum pe site-ul Quanta si aceasta traducere.

Simple Invoices se simte cel mai bine pe Linux si este unul dintre cele peste 100 de scripturi instalabile din doar cateva click-uri pe server-ele noastre, din panoul de control, mai ales ca acum cativa ani noi am mijlocit parteneriatul dintre acestia si echipa Virtualmin.

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si obtinem certificarea ISO. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca vii la noi de la o alta firma de gazduire iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web hosting-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea serviciilor 24/24.
Nuuuu....

Nu apasa butonul rosu!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.